Studio of Eden

  • Afbeeldingen
  • Biografie
  • Exposities

Woonplaats:

Naam: Studio of Eden

De ontwerpen van studio of Eden zijn volledig gemaakt van boomtakken uit Nederlandse bossen waarbij elk stukje met uiterste precisie met de hand is bevestigd, geschuurd en gepolijst.
 
Studio of Eden focust zich op het maken van producten die een bijdrage kunnen leveren aan een duurzame maatschappij. Producten die in harmonie zijn met de wereld waarin wij leven. De huidige manier van produceren is niet meer duurzaam gebleken. Deze emotieloze productie leidt tot een ecologische crisis en tot uitputting van onze planeet. Ons doel is dan ook producten te maken die een maatschappelijke bijdrage leveren aan het terugvinden van de harmonie tussen productie en consumptie. Een product is voor ons geslaagd als het duurzaam is qua constructie,materiaal en ontwerp. Door de tijdloze vorm en functie zal ons design de gebruiker blijven aanspreken.
Studio of Eden bestaat uit vier vrienden, allen opgegroeid in Amsterdam. Na tien jaar vriendschap en vele hobby projecten hebben zij besloten hun krachten te bundelen en een ontwerpstudio te beginnen. Studio of Eden is ontstaan uit het plezier om creatief bezig te zijn en de passie om mooie dingen te maken. Het ontwerpen en uitvoeren van onze producten gaat gepaard met veel vreugde en vakmanschap; dit is de ziel van Studio of Eden. Wij zien het dan ook als een grote eer om iedere dag met elkaar te kunnen creëren.
 
Door onze verschillende achtergronden qua werk en opleiding en de verschillende visies en talenten die daarmee gepaard gaan, zijn we in staat mooie concepten te bedenken, creatieve interieuroplossingen te verzinnen en prachtige producten te creëren.