Igor Vasiliadis2019-10-03T09:36:10+00:00

Project Description

IGOR VASILIADIS

Biografie

Als gevolg van een fascistische staatsgreep in 1974 in Griekenland, verhuisde hij met zijn familie naar Rusland. Op de verbazingwekkende jonge leeftijd van 6 jaar, begon hij met fotograferen en ontwikkelde hij zijn eerste zwart-wit film.

In 2000 begon hij zijn professionele fotografie-carrière. Sinds die tijd heeft hij meer dan 100 magazine covers gemaakt. Onder andere van Vogue, Flair Italy en Cosmopolitan.

Igor houdt er van om oude technieken en apparatuur te gebruiken, met lange, tot een minuut oplopende, belichting, want dit geeft hem de tijd om de ziel van zijn modellen tot in het diepst te ervaren. Alle trillingen van het lichaam, alle tijdelijke emoties en onbeduidende gedachte reflecties worden doorsnee en verdwijnen … Alle magie van de echte schoonheid blijft en versterkt zijn foto’s enorm.

Elke schoonheid onthult zichzelf als bijzondere implicatie van een oneindige grote betekenis, onze beschaving vooruit bewegend en tegelijkertijd er zorg voor dragend.

Biografie

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

NIEUWSBRIEF

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]