artdistrict

Inloggen
Bram Reijnders

Toont alle 2 resultaten

Biografie

In zijn dagelijks leven beleeft hij werelden van contrasten, die hand in hand lijken te gaan, en wellicht voor de constante tweestrijd in zijn werk zorgen. De abstracte taferelen zijn opgebouwd uit felle, schilderachtige lagen en kleurenexplosies.

De explosies ondersteunen ook concrete, politiek beladen onderwerpen en benadrukken vooral extremiteiten in het leven. Daar waar zwart/wit niet aan voldoet is het feit dat de waarheid ergens in het midden zich verschuilt.

“Kosmopoliet schildert over hap-slik-weg cultuur”. Zo introduceert Bram Reijnders zichzelf. Dynamische kwaststreken en zijn Pop Art-achtige benadering verraden de kleuren van deze persoonlijkheid en zijn mening over onze maatschappij.

Geïnspireerd in gegevens zoals; afstanden klein maken, de tijd controleren en in een ander ritme laten lopen, geeft hij vorm aan wat volgens hem de wens van ieder mens zou kunnen zijn.

Oude handgeschreven brieven, foto’s en diverse andere spannende oude documenten zijn een aantal bijzondere elementen die in zijn werk terug te vinden zijn.

Slot deposit 10 ribu

situs slot bet perak

nl_NLDutch
× Kan ik je helpen?